Gaat u scheiden in Groningen?

Een scheiding; of dat nu het einde van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen is, brengt veel emoties met zich mee en vraagt veel organisatie. Alles wordt anders dan het was en het gezinsleven staat tijdelijk op z’n kop. Er moeten veel beslissingen genomen worden als u gaat scheiden, terwijl het in deze moeilijke tijd lastig kan zijn om het met elkaar eens te worden. In veel gevallen zijn er kwetsbare kinderen bij een scheiding betrokken, wat de situatie nog eens extra ingewikkeld maakt. Scheidingsmediator Anneke van Teijlingen helpt u graag verder in deze lastige periode. Ze helpt bij het maken van heldere en realiseerbare afspraken over de toekomst, bij het in kaart brengen van de financiën en alimentatie en bij de begeleiding van uw kinderen.
Scheidingsmediator Anneke van Teijlingen in Groningen

Scheidingsmedatior Anneke van Teijlingen is mediator sinds 2004 en is Registermediator bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Ze is Crossbordermediator en Familiemediator. Anneke van Teijlingen staat voor laagdrempelige bereikbare mediaton. Ondanks het feit dat ze bij allerlei conflicten bemiddelt, ligt de focus van Anneke bij de kinderen in het familierecht. Via de ouders probeert ze de kinderen te helpen.
Deze scheidingsmediator in Groningen biedt u hulp vanaf het eerste gesprek, waarin u vertelt uw wensen zijn, een helpende hand. Anneke kan u met allerlei zaken helpen. Van het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan tot een echtscheidingsconvenant. Ze houdt de communicatie op gang en is op de hoogte van alles wat te maken heeft met scheiden en uit elkaar gaan. De begeleiding van een professionele mediator zal u veel tijd, geld en stress besparen.

Uw scheidingsmediator in Groningen biedt de volgende diensten aan:

 • Begeleiden van uw scheiding, van het begin tot eind of alleen specifieke onderdelen
 • Eerder gemaakte afspraken aanpassen
 • (Her)berekenen van de alimentatie, zodat u inzicht krijgt in de financiële mogelijkheden na de scheiding
 • Opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
 • Helder krijgen van de gevoelens van uw kind door middel van een kindgesprek met een gespecialiseerde ontwikkelingspsychologe
 • Afstemmen van afspraken omtrent ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling

Over Scheidingsmolen

De Scheidingsmolen bemiddelt op het gebied van scheidingen. Dat kan het verbreken van een huwelijk zijn maar ook de beëindiging van een geregistreerd partnerschap of samenleven. Dit doet De Scheidingsmolen niet alleen in Groningen, maar in vele delen van het land. Wanneer iemand een mediator zoekt, moet dit immers altijd dicht bij huis zijn. Iedereen heeft het recht om op korte termijn geholpen te worden. Iedereen kan bij De Scheidingsmolen terecht; inkomen speelt hierbij geen rol. Als u niet boven de bepaalde inkomensgrens uit komt, worden de kosten van de mediation vergoed door de overheid. De Scheidingsmolen werkt namelijk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Als de kosten van mediation de Raad voor Rechtsbijstand vergoed worden, betaalt u voor het hele traject een eenmalig bedrag van € 54,- of € 107,- (inkomensafhankelijk).De scheidingsmolen begeleidt uw scheiding deskundig, snel, eenvoudig en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom kiezen voor De Scheidingsmolen?

 • Laagdrempelig
 • Trajecten zijn kort
 • Dicht bij huis
 • Geschikt voor iedere portemonnee
 • Alles onder één dak
 • Overzichtelijk
 • Ontzorging van A tot Z

Contact met Scheidingsmolen

Woont u in de omgeving van Groningen en gaat u scheiden? Vraag dan gerust een gratis vrijblijvend telefoongesprek aan met Anneke van Teijlingen door te bellen naar 06 20610349. Wanneer u een e-mail stuurt naar anneke@descheidingsmolen.nl ontvangt u binnen 24 uur een reactie van Anneke van Teijlingen, uw scheidingsmediator in Groningen.
Je naam

scheiden

Anneke van Teijlingen