De scheidingsmediator in Baarn?

Woont u in de omgeving van Baarn en gaat u scheiden? Schakel dan de hulp in van onze ervaren scheidingsmediator in Baarn. Een scheiding betekent, naast het einde van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenleving, een heleboel geregel. Vaak staat in deze verdrietige en verwarrende periode het gezinsleven compleet op zijn kop staat. En wanneer er kinderen bij betrokken zijn, hebben ook zij nog eens de juiste aandacht nodig. De Scheidingsmolen, uw mediator in Baarn, helpt u bij het maken van heldere afspraken, waarmee u en uw ex-partner in de toekomst verder kunnen. De Scheidingsmolen besteedt veel aandacht aan de communicatie tussen u beiden, zodat er naar u geluisterd wordt en u ook naar de ander kunt luisteren. Om er zo, met oog en respect voor elkaar, samen netjes uit te kunnen komen. De Scheidingsmolen is gespecialiseerd in scheidingen en van de laatste ontwikkelingen volledig op de hoogte. Wij helpen u graag.

Scheidingsmediator in de buurt van Amersfoort

Scheiden met de hulp van uw professionele en ervaren mediator in Baarn kan voordelig en ook nog eens snel. Of het nu het opstellen van een echtscheidingsconvenant of ouderschapsplan betreft of een alimentatieberekening: De Scheidingsmolen begeleidt het complete traject.

Uw mediator in Baarn biedt begeleiding bij:

 • Uw volledige scheiding van het begin tot het eind of alleen specifieke onderdelen
 • het aanpassen van eerder gemaakte afspraken
 • (Her)berekenen van de alimentatie, zodat u inzicht krijgt in de financiële na de scheiding
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
 • Kindgesprek met een gespecialiseerde ontwikkelingspsychologe
 • Maken van afspraken over ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling

Over De Scheidingsmolen

De Scheidingsmolen werkt uitsluitend met MfN-registermediators. Onze mediators scheppen orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich tijdens een scheiding bevinden. Want de kinderen scheiden namelijk mee. Daarom wordt in het traject ook, in overleg met u, aandacht besteed aan de kinderen. Vaak wordt er een kindgesprek gevoerd, waarbij de stem van het kind wordt vertaald naar de ouders. De mediators van de Scheidingsmolen werken niet alleen in de buurt van Baarn, maar door het hele land. Als u een mediator nodig heeft, is het natuurlijk van belang dat u iemand vindt bij u in de buurt. Zodat u snel en niet te ver van huis vakkundige begeleiding kunt vinden. Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u misschien gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens blijft, worden de kosten van de mediation door deze raad vergoed. Het volledige traject kost u dan eenmalig €53,- of €105,-. De Scheidingsmolen kijkt graag samen met u of u voor subsidie in aanmerking komt. Wilt u alvast zelf een kijkje nemen? Hier ziet u de voorwaarden. De Scheidingsmolen helpt u snel, deskundig en voordelig.

Waarom kiezen voor de Scheidingsmolen?

 • Laagdrempelig
 • Korte en effectieve trajecten
 • Dicht bij huis
 • Voordelig
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z

Contact met de scheidingsmediator

Denkt u dat u de hulp van een scheidingsmediator in Baarn goed kunt gebruiken? En willen uw en uw ex-partner samenwerken om zo tot haalbare oplossingen te komen? De Scheidingsmolen is op de hoogte van alles met scheiden en uit elkaar gaan te maken heeft en begeleidt u graag. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, om te bekijken wat zij voor u kan betekenen. Stuur een mail of vul het contactformulier hiernaast. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 06 349 19 583.