Marlies Tan

Gaat u scheiden en wilt u dit goed regelen? Vindt u een goede begeleiding belangrijk? Marlies Tan is MfN- registermediator en geaccrediteerd Familiemediator. Haar aanpak is erop gericht het gesprek tussen haar cliënten (weer) op gang te brengen, zodat er ruimte ontstaat om vanuit gezamenlijke belangen tot oplossingen te komen.

Marlies is als mediator werkzaam in Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Alphen a/d Rijn, Diemen, Weesp, Ouder-Amstel, de gemeente Ronde Venen en delen van Amsterdam.

Aanpak en achtergrond

Marlies heeft een achtergrond als psycholoog en vindt het belangrijk stil te staan bij de emotionele kant van een scheiding. Kinderen spelen een grote rol in het proces. Wanneer kinderen betrokken zijn bij een scheiding, geeft zij deze extra aandacht. Hierdoor worden problemen die kunnen voortvloeien uit een scheiding voorkomen of verminderd. Het belang van het kind staat bij haar altijd voorop. Daarnaast neemt Marlies haar cliënten stap voor stap mee in alle zaken die geregeld dienen te worden bij een scheiding. Tevens creëert zij structuur in de vele beslissingen die genomen moeten worden, zodat de scheiding in alle opzichten zorgvuldig wordt afgerond.

Marlies richt zich met name op (echt)scheidingen, ouderschapsplannen en omgangsregelingen. Met haar achtergrond en ervaring is Marlies een betrouwbare en begripvolle mediator, die uw zorgen uit handen zal nemen.

Waarom Marlies Tan als uw mediator?

  • Aandacht voor de emotionele kant
  • Extra tijd en aandacht voor betrokken kinderen
  • Bemiddeling van A tot Z
  • Alimentatieberekening
  • Flexibel in afspraken en locaties

Wat kost een scheiding?

Marlies is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan op basis van een toevoeging (echt)scheidingen begeleiden. Wanneer u onder de inkomensgrens blijft, betaalt u alleen een eenmalige eigen bijdrage van € 54,- of € 107,-. Wanneer u geen recht heeft op subsidie, geldt het uurtarief van € 165,- excl. btw. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over de kosten.

Plan uw gesprek in of maak een afspraak

Zoekt u een deskundige en betrokken mediator voor uw scheiding in de regio’s Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht of Aalsmeer? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als Scheidingsbemiddeling Nederland mediator, is Marlies werkzaam in Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer en omstreken. Mail haar gerust voor meer informatie naar Marlies@scheidingsmolen.nl of bel 06 83225361 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je naam

scheiding

Marlies Tan