Margriet de Greef

Een scheiding is een turbulente periode in uw leven, en kan veel emoties met zich meebrengen. Er komt veel op u af en er moet van alles geregeld worden. Het maken van goede afspraken, waar beide partijen zich in kunnen vinden, kan erg moeizaam gaan. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. Uw Familiemediator Margriet de Greef helpt u graag bij het in kaart brengen van uw scheiding, het maken van alimentatieberekeningen en het opstellen van het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Met haar rustige, open houding zorgt Margriet ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Margriet is gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen. Of u nu getrouwd bent, geregistreerd partners, of samenlevers met of zonder samenlevingscontract, als u uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden. In deze emotioneel vaak zware periode is het fijn om een ervaren mediator te hebben die u bijstaat gedurende het hele proces. p>

Uw Familiemediator Margriet is werkzaam in Zuid- en West-Utrecht (Krimpenerwaard, Maarssen, Leidsche Rijn, Woerden, Montfoort, Oudewater, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Houten en Vianen). U kunt haar bezoeken op diverse locaties maar als dat niet mogelijk is, bezoekt zij u eventueel ook aan huis. Afspraken zijn mogelijk zowel overdag als ’s avonds.

Wat mag u verwachten van Uw Familiemediator Margriet de Greef?

Margriet is een gespecialiseerde Familiemediator, die u op deskundige en betrokken wijze bijstaat tijdens uw scheiding. Margriet is neutraal en onpartijdig is zal veel aandacht besteden aan de vertrouwelijkheid binnen de mediation, zodat u allebei kunt vertellen wat u nodig heeft. In diverse gesprekken gaat u samen met Margriet op zoek naar de beste oplossingen en haalbare afspraken. Natuurlijk besteedt Margriet daarbij ook aandacht aan de kinderen. Zij werkt samen met een ervaren psychologe, die eventueel aan huis komt om met uw kind te praten.

Uw Familiemediator Margriet biedt u:

  • Neutraliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Onpartijdigheid
  • een duidelijke structuur
  • Een luisterend oor zonder oordeel
  • Een onbevangen en nuchtere houding tijdens gesprekken
  • Flexibiliteit in afspraak en locatie
  • Begeleiding van uw scheiding van begin tot eind

Naast haar werk als mediator in o.a. Maarssen en Utrecht is Margriet vertrouwenspersoon bij diverse organisaties, waaronder scholen. Ook werkt Margriet als buurtbemiddelaar.

Het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en meer

Uw Familiemediator Margriet helpt u graag bij de totstandkoming van het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant en maakt voor u alimentatieberekeningen.

Wat staat er in een echtscheidingsconvenant? Alle financiële afspraken komen hierin aan de orde. Het huis, de hypotheek, eventuele (partner)alimentatie, de verdeling van uw bezittingen, hoe u omgaat met het pensioen, de verdeling van de schulden en alle andere onderwerpen die u samen graag vastlegt.

Het ouderschapsplan bevat alle afspraken met betrekking tot de zorg voor en omgang met de kinderen. Ook de kinderalimentatie wordt hierin vermeld.

Maak kennis met mediator Margriet

Wilt u graag kennismaken met Uw Familiemediator Margriet de Greef? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek van een half uur krijgt u alle gelegenheid om uw vragen te stellen, zodat u weloverwogen de keuze kunt maken of u Margriet als uw mediator in wilt schakelen, of niet. Margriet heeft spreekruimtes op diverse locaties maar kan eventueel ook bij u langskomen in Woerden, Maarssen, Vianen, Krimpenerwaard, Leidsche Rijn, Lopik, IJsselstein, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein en Houten.

Mail voor een afspraak gerust naar Margriet@scheidingsmolen.nl – of bel 06 12327289 voor een vrijblijvend gesprek.

”Ik word regelmatig gegrepen door het inzicht dat zoveel moois kan gebeuren als mensen leren oprecht te luisteren naar elkaar”

Bron: https://margrietdegreef.nl/over-mij/

Je naam

scheiding

Margriet de Greef