Lily Dekker, scheidingsmediator Woerden, Alpen aan den Rijn en omstreken.

Lily Dekker begeleidt uw scheiding van A tot Z. Lily is als MfN- registermediator in en om Woerden werkzaam en voert naast arbeids- en burengeschillen vooral veel echtscheidingsmediations uit. Lily Dekker is geaccrediteerd Familiemediator en MfN- registermediator.

Als mediator biedt Lily mensen die te maken hebben met een conflict de ruimte (letterlijk en figuurlijk) om met elkaar in gesprek te gaan in een veilige omgeving. Zodat ze weer ontspannen kunnen ademhalen. Door met elkaar in gesprek te gaan en naar elkaar te luisteren lukt het vaak beter om de eigen creativiteit aan te spreken en oplossingen te bedenken die wèl werken.

Lily Dekker ziet het als een voorrecht om een deel van dit pad met haar cliënten te mogen meelopen en zo te ervaren dat mensen weer in hun kracht komen.Heeft u kinderen, dan is het niet altijd gemakkelijk om uw eigen pijn los te zien van wat u als ouders te doen staat: het samen maken van goede afspraken voor uw kinderen. Scheidingsmediator Lily helpt u om als ouders samen te werken, met het belang van uw kind voorop.

Waar mag u op rekenen bij uw scheidingsmediator Lily Dekker?

  • Vertrouwelijkheid;
  • Neutraliteit;
  • Luisteren zonder oordeel;
  • Aandacht voor de details;
  • Begeleiding van A tot Z;

Wat kan uw mediator bij scheiding voor u doen?

  • Het opstellen van het ouderschapsplan
  • Het opstellen van het echtscheidingsconvenant
  • Alimentatieberekeningen voor zowel kind als partner
  • Begeleiding bij specifieke onderdelen die niet goed verlopen, zoals de omgangsregeling.

Wat kost scheiden?

Scheiden via onze mediator  kan snel en voordelig. Blijft u onder de inkomensgrens, dan worden de kosten van de mediation door de Raad voor Rechtsbijstand vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 53,- of € 105,- voor het hele traject. Voor informatie over de inkomensgrens en het eigen vermogen kunt u kijken bij ‘Hoeveel kost het u?’op deze website.

Doorgaans vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging, dan bedraagt de uurprijs € 160,- ex BTW.

Lily is als Scheidingsmolen mediator werkzaam in Woerden, Alphen aan den Rijn, Uithoorn, Mijdrecht, Leidsche Rijn en Maarssen. Mail haar gerust voor meer informatie :  lily@scheidingsmolen.nl, of  bel 06 – 40 66 42 42 voor een vrijblijvend gesprek.

scheidinsmediator Lily dekker

Lily Dekker

[contact-form-7 404 "Not Found"]