Scheidingsmediator in Zaandam

Einde huwelijk, samenwonen en geregistreerd partnerschap

Een scheiding en einde van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen, brengt vele emoties teweeg en vergt veel organisatie. Alles verandert en dit zet het gezinsleven vaak op zijn kop. Voor uw scheiding moeten veel besluiten worden genomen, terwijl de wensen van u en uw toekomstige ex-partner vaak uiteenlopen en het tijdens een scheiding soms lastig samenwerken is. Daarnaast zijn er vaak kinderen bij betrokken. Zij zijn het meest kwetsbaar en in veel gevallen te jong om hun eigen stem te laten horen.

Uw scheidingsmediator Madelon Wouters  houdt de communicatie tussen u en uw ex-partner op gang  én is op de hoogte van alle aspecten rondom scheiden en uit elkaar gaan. Hiermee kunt u uzelf veel tijd, geld en frustratie besparen. Uw scheidingsmediator helpt u bij het maken van heldere en haalbare afspraken over kinderen, financiën en toekomst.

Scheidingsmediator Zaandam

Wilt u een scheiding aanvragen? Wilt u een betaalbare en grondige scheiding? Kunt u door de bomen het bos niet meer zien? Madelon Wouters is de scheidingsmediator in Zaandam en omstreken.  Madelon Wouters is Mfn- registermediator, Scheidingsmediator, Familiemediator en Fiscaal Jurist. Madelons drijfveer is om mediation bereikbaar te maken voor iedereen. Wat haar betreft heeft iedereen recht op een luisterend oor, op een kans om patronen te doorbreken en om oplossingen te vinden.

Mediation diensten van onze scheidingsmediator

Onze scheidingsmediator uit Zaandam en omstreken begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek  waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, die bij de rechtbank worden ingediend.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u de volgende diensten:

  1. Begeleiden van uw scheiding, van begin tot eind of van specifieke onderdelen;
  1. Oplossen van een conflict dat tijdens of na uw scheiding is ontstaan;
  1. Aanpassen van eerder gemaakte afspraken;
  1. Alimentatie (her)berekenen;
  1. Opstellen van uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
  1. Afspraken afstemmen over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
  1. Wij werken met een kinderpsychologe die, als u wenst, d.m.v. een kindgesprek de gedachten en wensen van uw kind helder krijgt en deze vervolgens met bijpassende handvatten met de ouders bespreekt.

Kosten scheidingsmediator

Scheiden via onze scheidingsmediator uit omgeving Zaandam kan snel en voordelig. Blijft u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand bepaalde inkomensgrens, dan   worden de kosten van mediation door de RvR vergoed. In dat geval betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van € 53,- of € 105,- voor het hele mediationtraject.

Na het invullen en opsturen van de vragenlijsten stelt Madelon Wouters de concepten op voor het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Daarna wordt u op gesprek uitgenodigd. Eventueel volgt een 2e of 3e gesprek. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Indien u geen toevoeging ontvangt bedraagt het uurtarief € 160,- excl. btw. Voor informatie over de inkomensgrens kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl. Meer informatie over mediator scheiding vindt u op onze website.

Alimentatie berekenen

Uw scheidingsmediator berekent uw draagkracht, partner- en kinderalimentatie voor u. Hierdoor krijgt u inzicht in uw financiële mogelijkheden na de scheiding.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw scheidingsmediator

Als u voor uw scheiding een scheidingsmediator uit de omgeving van Zaandam zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met Madelon Wouters. U kunt onze scheidingsmediator ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Of bel even voor meer informatie.

Als Scheidingsmolen mediator is Madelon werkzaam in Zaandam, Alkmaar, Purmerend en omstreken. Mail haar gerust voor meer informatie: madelon@scheidingsmolen.nl – of bel 06 15852528 voor een vrijblijvend gesprek.

Naam

scheiden