anneke

Anneke van Teijlingen | MfN- registermediator | Scheidingsmediator | Crossbordermediator | Familiemediator

Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij staat voor laagdrempelige, bereikbare mediation en is mediator sinds 2004. Hoewel Anneke bemiddelt bij allerlei conflicten, ligt haar focus bij de kinderen in het familierecht. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen.

Anneke heeft een achtergrond in de zorg en vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing die het beste bij die mensen en die situatie past. Anneke is tevens actief als peer reviewer bij de Mediators Federatie Nederland.

Als Scheidingsmolen mediator is Anneke werkzaam in Friesland en  Groningen. Mail haar gerust voor meer informatie – anneke@scheidingsmolen.nl – of bel 06 20610349 voor een vrijblijvend gesprek.

scheiden

Lisette van der Lans | MfN- registermediator| Familiemediator

Lisette van der Lans is MfN- Registermediator en Familiemediator en legt zich met name toe op de familiemediations, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. Lisette’s belangrijkste drijfveer is orde te scheppen in de chaos waarin ouders en kinderen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak bevinden.

Lisette besteedt veel aandacht aan veiligheid en vertrouwelijkheid en probeert zo een sfeer te creëren waarin partijen opnieuw met elkaar in contact kunnen komen en naar elkaar leren luisteren. Onder het motto ‘Trouwen doe je samen, maar scheiden ook’ is het haar streven cliënten door middel van mediation tot een bevredigende en uitvoerbare oplossing van de kwestie te laten komen. Daarbij nemen de kinderen een centrale plaats in. Hun belangen zullen altijd voorop staan en de stem van het kind krijgt een plek in de afspraken in het ouderschapsplan.

Als Scheidingsmolen mediator is Lisette werkzaam in de Duin- en Bollenstreek, de gemeente Teylingen en de regio Leiden/ Den-Haag. Mail haar gerust voor meer informatie – Lisette@scheidingsmolen.nl – of bel 06 48569460 voor een vrijblijvend gesprek.

scheiden

mr. Madelon Wouters | MfN registermediator | Scheidingsmediator | Familiemediator | Fiscaal Jurist

Madelon Wouters is Mfn- registermediator, Scheidingsmediator, Familiemediator en Fiscaal Jurist. Madelons drijfveer is om mediation bereikbaar te maken voor iedereen. Wat haar betreft heeft iedereen recht op een luisterend oor, op een kans om patronen te doorbreken en om oplossingen te vinden. Door middel van mediation is het mogelijk dat mensen voor zichzelf een nieuw begin creëren. Door niet alleen te luisteren naar mensen maar ze ook echt te horen vinden mensen hun eigen kracht terug. Er ontstaan nieuwe wegen, men ziet andere kansen en er gaan verrassende deuren open.

De werkwijze van Madelon is empathisch, helder en transparant. Madelon is van oorsprong een Fiscaal Jurist waardoor het scheppen van orde in de soms chaotische situatie haar op een natuurlijke wijze afgaat. De jurist in haar heeft oog voor detail zowel voor wat betreft de mensen die bij haar aan tafel zitten als voor de uitwerking van de uiteindelijke afspraken op papier. Het echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan, de alimentatieberekeningen en diverse andere al dan niet juridische stukken worden samen met u opgesteld, besproken en uitgewerkt.

Het fiscale aspect heeft Madelons speciale interesse waardoor zij alles wat aan bod komt tijdens de gesprekken tevens vanuit een fiscaal perspectief bekijkt.

Als Scheidingsmolen mediator is Madelon werkzaam in Alkmaar, Zaandam, Purmerend en omstreken. Mail haar gerust voor meer informatie – madelon@scheidingsmolen.nl – of bel 06 15852528 voor een vrijblijvend gesprek.